Skip to content
Ånäset 0934-290 00
Vi söker en Redovisningskonsult!

Är du sugen på ett jobb där du får utmana dina kunskaper och utvecklas tillsammans med våra kunder?

Vi är en byrå som verkligen sätter kunden i fokus. För att vi vill tillföra värde i form av goda råd, smarta tjänster och praktisk hantering. Vi vill vara så nära och enkla att våra kunder vänder sig till oss först.

Om tjänsten:

Vi söker dig som erfaren redovisningskonsult som känner dig trygg och engagerad i din roll, men vill fortsätta utvecklas i ett företag med ett starkt fokus på långa relationer, såväl med kunder som medarbetare. Som känner att du har mycket att ge i våra kunders utvecklig, och i vår egen.

Vår målsättning har alltid varit att göra våra kunders vardag både enklare och lite trevligare. Det handlar om hjälp med alla möjliga typer av affärsstöd som till exempel löpande bokföring, skatter, lönehantering, deklarationer (främst jord och skogsbruk) och bokslut, men såklart också affärsutveckling. Men det handlar också om att lyssna till kundens behov.

Hos oss kommer du att få goda möjligheter att fortsätta utvecklas i ditt yrke.

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du i nära relation till kunden med stöttning av glada och inriktade kollegor.

Vem är du?

Du är engagerad och social och har lätt för att ta nya kontakter, skapa relationer och få förtroende
Du känner dig bekväm i självständigt arbete med eget ansvar och har ett strukturerat sinne för ordning och reda
Du är villig att investera tid och engagemang i ditt arbete och dina relationer för att trivas i rollen som ett värdefullt bollplank för våra kunder
Du har ekonomisk utbildning på högskola eller YH-utbildning, eller tidigare arbetat som redovisningskonsult.
Förutom allt det formella så har du en öppen personlighet, tycker om företag och företagande, är flexibel och serviceorienterad, ser möjligheter samt har nära till glädje och skratt

Vilka är vi?

Bas i Ånäset AB startade hösten 1995 och har under åren etablerat goda relationer med kunder över hela Sverige, men främst i vårt närområde. Vi är idag en liten auktoriserad byrå med 3 anställda. Vårt verksamhetsområde är bland annat: Bokföring, Bokslut och Årsredovisningar, deklarationer, personal och löneadministration, Familjejuridik och företagsrådgivning. Vårt motto är att finnas för kundens behov, att vara serviceinriktade och se möjligheter till att skapa goda förutsättningar föra våra kunders verksamheter.

Vi finns mitt i centrala Ånäset i en stor fin lokal, med närhet till fina promenadstråk för lunchtimmen.

Skicka gärna in din ansökan till oss senast 30 juni